OİD 4. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HAKAN ORHUN YENİDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ 09.06.2023
OİD 4. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Otopark İşletmecileri Derneği’nin (OİD) “4. Olağan Genel Kurul Toplantısı” İstanbul’da, üyelerin ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Otopark işletmeciliği yapan kamu ve özel sektör kuruluşlarını tek çatı altında birleştiren OİD’in yeni yönetim kurulu, gerçekleştirilen toplantıyla belli oldu. OİD’in Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütmekte olan Hakan ORHUN, oy çokluğu ile yeniden başkan seçildi.

Yedi büyükşehir belediye şirketi, altı özel otopark şirketi ve üç bireysel üye olmak üzere toplam on altı üyenin katılım sağladığı toplantı İstanbul’da gerçekleşti. Taksim Point Otel’de gerçekleşen toplantıya, İstanbul’dan İspark AŞ, Parktürk AŞ, Empark AŞ, Kuledibi Otopark AŞ, Preston AŞ, Onpark Otopark AŞ ve Parkexpert AŞ katılım sağlarken; Ankara’dan Beltaş, Bursa’dan Burulaş, Balıkesir’den Balpark AŞ, Kocaeli’den Belde AŞ, Eskişehir’den Kentaş ve Adana’dan Yeni İmar AŞ’nin sektör temsilcileri katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Hakan ORHUN yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu göreve bizi tekrar layık gören ve güvenlerini belirten tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin başlatmış olduğu ve hâlâ devam etmekte olan projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bu kapsamda, derneğimiz uhdesinde kurulan Hukuk, Teknik, İletişim ve Elektrikli Araç Şarj İstasyonları alt çalışma komisyonlarımızın faaliyetlerine daha da hız kazandıracağız. En önemli proje olarak gördüğümüz ve sektör çalışanlarımızı yakından ilgilendiren, nitelikli ve daha kaliteli bir hizmet sunmak adına gerçekleştirdiğimiz otopark ve vale görevlilerinin sertifikasyon süreçlerine devam edip, en kısa zamanda tüm sektör çalışanlarımızı belgelendirmeyi hedefliyoruz,” dedi.

            Otopark işletmeciliğinin kalite standartları üzerine çalıştıklarını belirten Hakan ORHUN, “İstanbul başta olmak üzere aralarında Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Kayseri, Şanlıurfa, Erzurum, Eskişehir ve Adana gibi büyükşehir belediyelerine bağlı kuruluşların yanı sıra, özel sektör temsilcilerinin de aralarında bulunduğu derneğimiz otopark işletmeciliği konusunda bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı komisyonları ile önümüzdeki dönemde yönetmelik ve yasal mevzuatların iyileştirilmesi yönünde aktif rol oynayacaktır,” dedi.

 

OİD- Otopark İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu Başkanı       Hakan ORHUN (İstanbul-İspark AŞ.)

Başkan Yardımcısı                Kemal YAZICI (Kocaeli-Belde AŞ.)

Başkan Yardımcısı                M. Kürşat ÇAPAR (Bursa-Burulaş)

Genel Sekreter                       Z. Bahadır SARAÇ

Sayman                                  H. Gökhan İNCE (İstanbul-Empark AŞ.)

 

Yönetim Kurulu (Yedek)      Edip KÖSEM (İstanbul-Kuledibi Otopark)

Yönetim Kurulu (Yedek)      Mahmut DEDECAN (Şanlıurfa-Belsan AŞ.)

Yönetim Kurulu (Yedek)      Mehmet FERASET (İzmir-İzelman AŞ.)

Yönetim Kurulu (Yedek)      Yakup DİNÇ (Kayseri-Ulaşım AŞ.)

Yönetim Kurulu (Yedek)      N. Muzaffer EĞİLMEZ (Onpark Otopark AŞ.)

 

Denetleme Kurulu Başkanı   Fatih Aslan ARICIOĞLU (Ankara-Beltaş)

Denetleme Kurulu (Asıl)       İhsan TEZCAN (Balıkesir-BTT-Balpark AŞ.)

Denetleme Kurulu (Asıl)       İbrahim ÇOLAK (Eskişehir-Kentaş)

 

Denetleme Kurulu (Yedek)   Regayip UÇAR (Adana-Yeni İmar AŞ.)

Denetleme Kurulu (Yedek)   Can Remzi KÖSEM (İstanbul-Preston AŞ.)

Denetleme Kurulu (Yedek)   Mustafa ÇETİN (Kayseri-Ulaşım AŞ.)