OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26.05.2017
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Derneğimizin “Olağan Genel Kurul” toplantısı 25.05.2017 tarihinde Sn. Nurettin KORKUT başkanlığında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Otopark işletmeciliği ve yatırımı yapan kamu ve özel sektör kuruluşlarını tek çatı altında toplayan derneğimizin yeni yönetim şeması belirlendi. Derneğimizin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Sn. Nurettin KORKUT üyelerin oy çokluğuyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Başkanlığa yeniden seçilen Sn. Nurettin KORKUT yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu görevi bize tekrar veren ve güvenlerini belirten üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak Büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinde farklı yönetmelik ve mevzuatlarla yapılan otopark işletmeciliğinin yeni bir yasal düzenlemeye kavuşturulması amacıyla çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Uzun zamandır yaptığımız çalışmaları ve hazırladığımız projeleri artık netleştiriyoruz. Otopark işletmeciliği yapan kuruluşların tek merkezden yönetilmesi ve sorunlarına çözüm bulması amacıyla derneğimiz daha aktif çalışacak.” dedi.

Kamu ve özel sektörün birlikte hareket etmesi ve kaliteli otopark hizmeti sunabilmesi için kurulan derneğimiz, ulaşım araçlarının park çözümlerine yönelik strateji ve proje geliştirmeye devam ediyor. Aynı zamanda otopark sistemleri konusunda bilgi ve tecrübe paylaşmak, yönetmelik ve yasal mevzuatların belirleyici bir şekilde uygulanması sağlamak amacıyla da çalışmalarını hızla sürdürülüyor.

İstanbul başta olmak üzere aralarında Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, Kayseri, Şanlıurfa Erzurum gibi Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşların da üye olduğu derneğimiz, özel sektörün de katılımıyla hızla büyümeye devam ediyor.