3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Otopark işletmeciliği ve yatırımı yapan kamu ve özel sektör kuruluşlarını tek çatı altında toplayan Otopark İşletmecileri Derneği’nin (OİD) yeni yönetim kurulu belli oldu. 30.03.2021
3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OİD BAŞKANLIĞINA YENİDEN MURAT ÇAKIR SEÇİLDİ

Derneğimizin “3. Olağan Genel Kurul” toplantısı 30.03.2021 tarihinde Sn. Murat ÇAKIR başkanlığında, İstanbul (İSPARK AŞ., PARKTÜRK AŞ., EMPARK AŞ., KULEDİPİ OTOPARK AŞ., PRESTON AŞ., ONPARK OTOPARK AŞ., PARKEXPERT AŞ., Ankara (BELTAŞ), İzmir (İZELMAN AŞ.), Bursa (BURULAŞ.), Balıkesir (BALPARK AŞ.), Kocaeli (BELDE AŞ.), Kayseri ULAŞIM AŞ.), Şanlıurfa (BELSAN AŞ.), Erzurum (ERTANSA), Eskişehir (KENTAŞ) ve Tekirdağ (TEKULAŞ.) illerinden otopark sektör temsilcilerinin katılımıyla  İstanbul Green Park Pendik Oteli’nde  gerçekleştirildi.

Otopark işletmeciliği ve yatırımı yapan kamu ve özel sektör kuruluşlarını tek çatı altında toplayan Otopark İşletmecileri Derneği’nin (OİD) yeni yönetim kurulu belli oldu. OİD’in yönetim kurulu başkanlığını halen yürütmekte olan Murat ÇAKIR yeniden başkan seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Murat ÇAKIR yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu göreve bizi tekrar layık gören ve güvenlerini belirten tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin başlatmış olduğu ve halen devam etmekte olan projelerimizi en kıza zamanda hayata geçireceğiz. En önemli proje olarak gördüğümüz ve sektör çalışanlarımızı yakından ilgilendiren nitelikli ve daha kaliteli bir hizmet sunmak adına Otopark ve Vale görevlilerinin sertifikasyon sürecini en kısa zamanda tamamlayıp, tüm sektör çalışanlarımızı belgelendirmeyi hedefliyoruz ”dedi.

Kamu ve özel sektörün kaliteli ve standart bir yönetmelikle otopark hizmeti vermesi gerektiğine de dikkat çeken Murat Çakır, “Otopark sistemleri konusunda bilgi ve tecrübe paylaşmak, yönetmelik ve yasal mevzuatların belirleyici bir şekilde uygulanması sağlamak amacıyla da çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere aralarında Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Kayseri, Şanlıurfa, Erzurum, Eskişehir ve Tekirdağ gibi Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşların da üye olduğu derneğimiz, özel sektörün de katılımıyla hızla büyümeye devam ediyor. Yapmış olduğumuz olağan genel kurulda görev alan üyelerimizle birlikte başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Yeni yönetimimizin sektörümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye ekledi.

Otopark İşletmecileri Derneği (OİD) Yönetim Kurulu

  1. Yönetim Kurulu Başkanı             Murat ÇAKIR (İSTANBUL-İSPARK AŞ.)
  2. Başkan Yardımcısı                       Kemal YAZICI (KOCAELİ-BELDE AŞ.)
  3. Başkan Yardımcısı                       M. Kürşat ÇAPAR (BURSA-BURULAŞ)
  4. Genel Sekreter                             Z. Bahadır SARAÇ (İSTANBUL-PARKTURK AŞ.)
  5. Sayman                                        H. Gökhan İNCE (İSTANBUL-EMPARK AŞ.)
  1. Yönetim Kurulu (Yedek)             Edip KÖSEM (İSTANBUL-KULEDİPİ OTOPARK)
  2. Yönetim Kurulu (Yedek)             Mahmut DEDECAN (ŞANLIURFA-BELSAN AŞ.)
  3. Yönetim Kurulu (Yedek)             Mehmet FERASET (İZMİR-İZELMAN AŞ.)
  4. Yönetim Kurulu (Yedek)             Yakup DİNÇ (KAYSERİ-ULAŞIM AŞ.)
  5. Yönetim Kurulu (Yedek)             N. Muzaffer EĞİLMEZ (ONPARK OTOPARK AŞ.)
  1. Denetleme Kurulu Başkanı          Fatih Aslan ARICIOĞLU (ANKARA-BELTAŞ)
  2. Denetleme Kurulu (Asıl)              Hakan BUYURGAN (BALIKESİR-BALPARK AŞ.)
  3. Denetleme Kurulu (Asıl)              İbrahim ÇOLAK (ESKİŞEHİR-KENTAŞ)
  1. Denetleme Kurulu (Yedek)           Selami BALCI (İSTANBUL-PARKEXPERT)
  2. Denetleme Kurulu (Yedek)           Can Remzi KÖSEM (İSTANBUL-PRESTON AŞ.)
  3. Denetleme Kurulu (Yedek)           Mustafa ÇETİN (KAYSERİ-ULAŞIM AŞ.)